۱۵
۴۵
خانــم

افسردگی و اضطراب ؟

سلام وقت بخیر. من یک دختر 15 ساله هستم که مشکلاتم از سال 97 بر اثر یک ترس شروع شد. اولش فقط از اتفاقی که برایم افتاده بود می ترسیدم اما کم کم مشکلات دیگه هم همراهش آمد که من احساس میکنم که از این ترس باشد. اولش علایقم را نسبت به همه چیز از دست دادم و این مشکل مرا خیلی اذیت می‌کرد و مشکلم هنوز حل نشده. بعدش استرسم کم کم زیاد شد که دچار سنگینی سر و سرگیجه شدم و از اینکه سوار ماشین بشم و به بیرون یا مسافرت برویم خیلی می ترسیدم که می ترسیدم بمیرم بعدش مک کم استرس از انجام کارها پیدا کردم بیشتر اوقات توی دلم اضطراب داشتم و دارم و بعد از اون موقع امتحانات نوبت دوم سال99 وقتی می خواستم امتحان بدم و روی صندلی می نشستم احساس می کردم و می ترسیدم که سقوط کنم و از روی صندلی بیوفتم و همیشه احساس سراشیبی میکردم و بعدشم مشکل خجالتی بودنم شروع شد.
به خانواده ام گفتم که به یک دکتر مراجعه کنیم اما گفتن که دکتر تو را به یک مشت قرص میده بهت همین و به حرفم گوش ندادن و نمیدن شاید کسی دیگر باهاشون صحبت کنه گوش بدن.
اما یک مشکلی که دارم اینه که 15 این هفته ای که بیاد من آزمون نمونه دارم و اصلا دوست ندارم آزمون رو بدم کلا دوست ندارم و علاوه بر آن می ترسم از این اتفاتی که گفتم برام پیش بیاد.
میشه کمکم کنید چه کار کنم؟
ببخشید طولانی شد.

7 پـاسـخ

بازدید : 130 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران