استرس مدرسه ومشکلات آن ؟

دخترم 6سال 5ماهش هست کلاس اوله از وقتی میره مدرسه خیییلی استرس داره همیشه گریه میکنه یا اگر گریه نکنه ب خاطر استرسی ک داره عوق میزنه الان دوهفتس گلوش درد میکنه وبینیش گرفته هس ک شبا خرخر میکنه آموکسی 400 ی دوره تموم کرد خوب نشد الان دومی رو میدم بهتر شده نسبت ب اول ولی بازم بینیش گرفته هس شبا خرخر میکنه فک میکنم همه ی این مشکلات از استرسش هس وگرنه هروقت ک سرماخوردگی میگرف اینجوری میشد دویاسه شب خرخر میکرد زود خوب میشو ولی الان طولانی شده ب نظر شماچیکار کنم ؟

4 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    بچه هاي که وابسته بار ميان در مورد جدا شدن از والدين بخصوص والد حمايتگر اصطراب جدايي ميگيرن و اين عتمل ناسازگاري در مدرسه رفتن ميشه
    لطفا يک مدت همراهيش بکنيد خودتون ببريد و بياريدش
    صحبت کنيد _مسوليت هاي کوچک بهش در منزل بدهد که از پسش بربياد و تشويق بشه بخاطرش و به هيچ عنوان يخاطر گريه اين مقاومت کودک رو قبول نکنيد چون شرايط بهتر نميشه هيچ برعکس کلا امتنا خواهد کرد از رفتن به مدرسه
    کودک خودتون رو قوي و مستقل بار بياريد جامعه الاني نياز به بچه هاي قوي داره بچه خودتدن رو با اشتباها هاي روش هاي تربيتي ضعيف نکنيد
    در صورت نياز حتما به روانشناس کودک مراجع کنيد🙏🌱

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام،اضطراب جدايي در ايشان وجود داره و نياز هست مدتي همراهي کنيد تا مدرسه و ساعاتي رو در مدرسه پيشش بمانيد تا علايم تشديد نشه و بمرور اين ساعتها رو کم کنيد و تا در مدرسه همراهيش کنيد و بعد برگرديد بعد از مدتي تا نزديک مدرسه همراهيش کنيد و بعد اجازه بديد ادامه مسير مدرسه رو خودش بره و اين فاصله ها رو بمرور زياد کنيد تا خودش از در منزل تا مدرسه توانايي رفتن داشته باشه ،در صورت کم نشدن اضطراب نياز به مراجعه براي دريافت دارو هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران