۵۲
۶۲/۲۰۰
خانــم

وجود خون در ادرار بصورت لخته ؟

سلام ،،امروز عصر ناگهان احساس دفع ادرار بهم دست داد و خیابون یوذم ،،به سرعت خوذم را به خونه رسوندم ولی ادرار همراه با درد و خون بود ،،طوزی که حتی موقع خشک کردن خوذم ، دستمال هم رنگی میشد
بعد از اون پشت هم احساس شدید ادرار بهم دست داده ولی فقط در حد یک قطره با درد وحشتناک ، وجود خون در ادرار هم بصوزت تغییر رنک ادرار و هم دفع لخته های کوچک خون ،،،،قبلا هم دچار عفونت محاری ادرار شدم ولی هیچوقت دفع خون به این شکل نداشتم ،چون خوندم لخته میتونه یکی از علائم سرطان مثانه باشه ،،نگران شدم

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص سرطان دستگاه ادراري و تناسلي (اروانکولوژي) در تهران