۲۹
۷۳
آقــا

درد معده همراه با کمردرد ؟

سلام قبلا هم معده درد داشتم به ندرت نمایان میشد ولی دوماه هست که برطرف نمیشه و همراه با کمر درد هست بین دو کتف گاها تا پایین تر، دوبار به پزشک عمومی و داخلی مراجعه کردم فاموتیدین 40 تجویز کردند و بعد از صرف وعده های غذایی دچار خواب آلودگی میشم بطوریکه بعد از یک ربع از بین میره
سونوگرافی کبد و کیسه صفرا انجام دادم بدون مشکل هستند، کبد چرب گرید یک
احتمال داره دچار باکتری معده شده باشم ؟ یا مشکل دیگری هست ممنونم ازتون

1 پـاسـخ

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران