ادامه اورژانسی کرونا؟

سلام و روز بخیر اقای دکتر، امیدوارم که همیشه سلامت باشید، اقای دکتر فرمودید 2روز بعد از علایم مادرم بهتون اطلاع بدم،امروز 15 روز از روزاول بیماریشون میگذره، خداروشکر خوب هستن ولی همچنان 4 روزه که سرفه هاشونو دارن موقع صحبت کردن مدام سرفه میزنن. به نظر شما دلیلش چه چیزی میتونه باشه؟ از ریه عکس بگیریم‌دوباره؟
یکی از دوستانمون بدلیل رفتن به مراکز عکس برداری مبتلا شدن و متاسفانه فوت کردن. من میترسم مادر رو ببرم برای عکس از ریه.از طرفی هم سرفه هاش برام نگران کننده است. و موضوع دیگه اینکه در طول درمان دکتر هیچ دارویی براش تجویز نکرده بود بجز ازیترومایسین. از نظر شما نباید دارویی مصرف میکرد؟

1 پـاسـخ

بازدید : 175 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران