عدم داشتن انگیزه؟

فک کنم انگیزه ندارم
چطوری میتونم انگیزه لازم رو برای درس خوندن ایجاد بکنم

2 پـاسـخ

  • سلام براي اينکه انگيزه ايجاد کني لازم نيست اهداف بزرگي رو ترسيم کني بهتره سعي کني اهداف رو روي مسائل کوچکتر متمرکز کني .مثلا بجاي اينکه بگي امروز بايد يک فصل از کتاب بخونم بگي امروز ميخوام چند خط از کتاب بخونم .رسيدن به اهداف در دسترس ميتونه انگيزه رو بيشتر کنه . راههاي برنامه ريزي درست رو از يک روانشناس ياد بگير تا با برنامه ريزي نادرست خودتو نااميد نکني و اهداف دردسترس انتخاب کني و قبل تمام اين ها مطمئن شو که اضطراب نداري چون اضطراب باعث ميشه حجم زيادي از کارهارو تو برنامه ريزي هات بياري اما نتوني بهشون عمل کني و همين باعث کمتر شدن انگيزت بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در شیراز