٣٠
٩٠
آقــا

تشخیص کرونا؟

سلام آقای دکتر بنده 1 ماه پیش علایمی شبیه آنفولانزا داشتم که الان دیگه یک سری علایم تنگی نفس و سرفه خفیف و آخر شبا تبم تا 37 بیشتر نمیره و روزا 36/5 هست و البته کم خونی هم دارم(البته تنگی نفس و کم خونی رو 1 سالی هست که پیدا کردم)،سرفه که میکنم خیلی بی‌حال میشم یهو،یکمی درد قفسه سینه دارم و بعضی وقتا مخصوصا شبا بدنم گزگز می‌کنه و احساس تشنگی شدید دارم توو خواب.عکس قفسه سینه رو براتون می‌فرستم ،لطفا بفرمایین عفونتی توو عکسم دیده میشه یا خیر،با تشکر ...

1 پـاسـخ

  • سلام
    عکس قفسه سينه شما خوشبختانه کاملا نرمال است. فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد، بيشتر علايم استرس و اظطراب داريد، لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران