درد دست کتف؟

من حدود 1 ساله دست درد دارم چهار پنج ماه پیش رفتم متخصص دست عکس انداختم دکتر گفت مفصل دستت باد کرده آمپول زد به دستم و فیزیو نوشت 10 جلسه خوب نشدم دوباره رفتم یه سری دارو نوشت که شامل 5 تا دگزا 3تا م د س و دیکنو فناک و آستامینوفن و 10 جلسه دوباره فیزیو دیکنوفناکو نخوردم چون معده درد گرفتم خودم ناپروکسین خریدم روزی 2 تا الان میخوام 10 جلسه فیزیو تراپی م رفتم ولی همچنان خوب نشدم دستم بالا نمیرسه به پشتم نمیتونم ببرم تورو خدا منو راهنمایی کنید چیکار کنم خیلی دارم اذیت میشم

1 پـاسـخ

  • سلام. البته شما محل دقيق مشکلتون را نفرموديد...ولي احتمالاً منظورتون از دست ، شانه است که درد و محدوديت حرکت داره. با توجه به اينکه با مصرف دارو و تزريق آمپول و همچنين فيزيوتراپي بهتر نشده‌ايد . بهتر است براي شانه تون ام آر آي انجام شود. لطفاً به يک پزشک متخصص مراجعه کنيد تا واستون ام آر آي تجويز بکنند... موفق باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران