مشکل جنسی ؟

با سلام ابوالفضل هستم 17 سالمه والا وقتی توی خونه دراز میکشم آلتم که به فرش میخوره و جای نرم ارضا میشم دست خودم نیست خودم حتی دست به آلتمم نمیزنم چرا اینجوریه داغون شدم همش ناراحتم

3 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير
    گاها اين مسايل به روانشناس مربوط ميشه و حوزه ي روان شما بايد بررسي بشه و روانشناس مي‌تونه به سبک شناختي رفتاري درمان کنه . و گاهي هم بايد عملکردي درمان بشه يعني شما به دکتر اورولوژ بايد مراجعه کنيد.
    و براي اين مطلب شما ابتدا به روانشناس مراجعه کنيد تا ارزيابي دقيق صورت بگيره و بعد از ارزيابي راهکار داده بشه
    سوالات ارزيابي يعني اطلاعات دقيق از شما مثلا چندبار در روز اين حالت براتون پيش مياد ؟
    از خروج مني ازتون سوال ميشه
    زمان تحريک و نوع تحريک
    و.......

    نداطباطبايي جبلي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 243 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران