پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
روغن آفتابگردان طبیعی به طور کلی برای سرخ کردن مناسب است، اما استفاده مکرر از آن برای سرخ کردن، به دلیل نقطه دود پایین، میتواند باعث اکسیداسیون و تولید ترکیبات مضر شود. بهتر است از روغنهای با نقطه دود بالاتر مثل روغنهای مخصوص سرخ کردن استفاده کنید و یا از روشهای پخت سالمتری مانند بخارپز کردن، آبپز کردن و یا کباب کردن استفاده نمایید. برای اطمینان بیشتر میتوانید با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است