آقــا

روغن آفتابگردان طبيعي؟

آيا استفاده از روغن آفتابگردان طبيعي باز هم مضر هست و نبايد مصرف شود غذاهاي سرخ کردني با روغن آفتابگردان طبيعي
بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :

روغن آفتابگردان و سرخ کردن

روغن آفتابگردان طبیعی به طور کلی برای سرخ کردن مناسب است، اما استفاده مکرر از آن برای سرخ کردن، به دلیل نقطه دود پایین، می‌تواند باعث اکسیداسیون و تولید ترکیبات مضر شود. بهتر است از روغن‌های با نقطه دود بالاتر مثل روغن‌های مخصوص سرخ کردن استفاده کنید و یا از روش‌های پخت سالم‌تری مانند بخارپز کردن، آبپز کردن و یا کباب کردن استفاده نمایید. برای اطمینان بیشتر می‌توانید با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.


توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه‌ی‌ ما، توجه به راهنمایی پزشکان است

مراکز تغذيه در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه