بی حسی بدن هنگام خواب؟

با عرض سلام
چند وقتی هنگام خوابیدن احساس میکنم بدنم بی حس میشه کلا ، نفس کم میارم خیلی سخت نفس عمیق میکشم سینه ی سمت چپم درد میگیره و اینا باعث میشن حالت تهوع بهم دست بده
من پانیک اتاکم دارم و استرسم زیاده
فقط میخوام بدونم این علایم ربطی به علایم پانیک اتاک داره یا چی میتونه باشه ؟!
خیلی ممنونم

5 پـاسـخ

  • با سلام
    لطفا قبل از تشخيص يک روانپزشک يا روانشناس به خود برچسب نزنيد و حتما جهت مصاحبه باليني مراجعه کنيد اما در جواب سوالتان جها اشنايي بيشتر با وحشت زدگي علايم ذکر شده ديده ميشود
    افزايش ضربان قلب
    تنگي نفس
    عرق کردن
    نفس نفس زدن
    لرزش بدن
    وحشت کردن
    گرم شدن بدن به شکل سريع
    تهوع و استرس
    انقباض در ناحيه شکم
    درد سينه
    سر درد
    سرگيجه
    مدت زمان اوج اين موارد حدودا 10 دقيقه است و بعد از 30 دقيقه به کلي ناپديد مي‌شوند اما چيزي که بعد از حمله باعث نگراني و اذيت فرد مبتلا مي‌شود ترس اتفاق مجدد آن است معمولا روش هاي درماني اصلي شامل دارو درماني و روان درمانيست
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • با سلام
    در ابتدا موارد جسماني بايد مورد ارزيابي قرار گيرد و آزمايشات لازم انجام گيرد. در صورت رد موارد جسماني نياز به تنظيم داروهاي مصرفي مي باشد. در زمان حمله پانيك مواردي را كه ذكر كرديد مي تواند اتفاق بيفتد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 463 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران