پریشان فکری ترس از مرگ؟

سلام
چند وقته که احساس میکنم به زودی قراره یه اتفاق بدی برام بیوفته یا احساس میکنم قرار بمیرم
خیلی حس بدیه اینکه حتی این حس اجازه نمیده کارای روزمرمو انجام بدم
مثلا وقتی به جایی خوشحالم و حالم خوبه این حس دوباره میاد سراغم و خود به خود میگم روزای اخرمه قراره بمیرم و یهو ناراحت میشم گریه میکنم واقعا خیلی استرس دارم
چند روز بعد خواستگاریمه با اینکه باید خوشحال باشم ولی این حس باعث شده عذاب بکشم احساس میکنم انگار قراره دور باشم از کسایی که دوستشون دارم
کاش حرفای امیدوار کننده ای بهم بگین تا من کمی ام که شده حالم بهتر شه و بعد خواستگاری برای بهتر شدن پیش روانشناس برم ممنونم

4 پـاسـخ

بازدید : 345 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران