ایجاد دلشوره و استرس پس از اعزام به خدمت سربازی؟

با سلام و احترام

متاسفانه برادر من مدتی هست از دلشوره و استرس و اختلال خواب رنج میبرد و این عوامل چند ماه پیش با رفتن به خدمت سربازی ایجاد شده اند

خواهش میکنم راهکار مفید به ما ارائه کنین

تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام ، وقتي افراد در موقعيتهاي جديد و ناشناخته قرار مي گيرند که قبلا تجربه نکرده اند دچار استرس و اضطراب مي شوند که طبيعي هستش ، اما اگر اضطراب و استرس بيشتر از مدت 6ماه در اکثر روزها تجربه بشود و به عملکرد فردي و شغلي و تحصيلي فرد اختلال وارد کرده باشد نياز به کمک حرفه اي يک روانشناس داريم يکي از راهکارهاي موقت براي کم شدن اضطراب انجام ريلکسيشن (10دقيقه) سه بار در روز قبل خواب- بعد از بيدار شدن ازخواب-در ميانه روز -هستش که در کوتاه‌مدت پاسخ‌هاي بدن به شرايط استرس‌زا را کنترل کرده و در بلندمدت آرامش بيشتري براي فرد ايجاد مي کند و براي کاهش اضطراب و بي خوابي و ايجاد انرژي و بهبود الگوي خواب بسيار مفيد است .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در مشهد