بیماری بافت استخوانی؟

باسلام و خسته نباشید.

ببخشید با توجه به این قانون و عکس پزشکی که از خودم براتون فرستادم من میتونم معاف از خدمت بشم؟؟

این قانون:

استئومالاسی(طبق تعریف براساس سنجش تراکم استخوان درصورتیکه توده استخوانی درمقایسه باحداکثرتوده استخوانی بیش ازS.D 5/2 کاهش یافته باشد. معاف دائم)

استئوپنی(طبق تعریف براساس سنجش تراکم استخوان درصورتیکه توده استخوانی درمقایسه با حداکثر توده استخوانی بین S.D 5/2 - 1 کاهش یافته باشد. معاف از رزم)

استئوپروزهای ثانویه یا استئوپروزهای با زمینه ارثی. معاف دائم

خیلی ممنون

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي زانو در تهران