شكستگی كمر در 13 سالگی و كج جوش خوردن و دیسك و آرتورز در 38 سالگی و درد شدید كمر در حال حاضر؟

سلام خانم مجرد 38 ساله ای هستم كه در حال حاضر درد كمر شدیدی دارم. روی صندلی زیاد نمی توانم بنشینم و چهار زانو روی زمین بدون تكیه گاه به شدت كمرم را اذیت می كند. كمی فعالیت می كنم كمر درد می گیرم. در 13 سالگی از درب پشتی ماشین جیپ به بیرون پرت شدم. اما چون ظاهرا فقط زخمهای سطحی داشتم و دست یا پایم نشكسته بود گفتند حالت خوب است. آن موقع شهرستان ما رادیولوژی نداشت و هیچ عكسی از هیج جای بدنم گرفته نشد. كم كم درد كمرم از آن موقع به بعد شروع شد. ولی چون بچه بودم حرفم را در مورد شكایت از كمردرد جدی نمی گرفتند. در سال 86 دكتر رفتم و ام آر آی گرفتم كه گفتند دیسك است و یك سال بعد دكتر دیگری رادیولوژی گرفت و گفت در كودكی كمرت شكسته و كج جوش خورده است. دوباره ام آر آی دادم كه دیسكم بدتر شده بود. بعدها دوباره ام آر آی دادم كه گفتند آرتورز هم داری. اما عملی نیستی چون پارگی دیسك نداری فقط مهره هایت به هم ساییده شده است و برای همین درد داری. هر وقت درد داشتی بیا مسكن بدهیم و دردت خوب می شود و دفعه بعد كه درد كرد دوباره بیا بهت مسكن بدهیم و همینطور ادامه بده و با كمر دردت بساز. حالا سوالم این است آیا شكستگی كمرم در نوجوانی و كج جوش خوردنش در ایجاد دیسك كمرم تاثیری داشته است و آیا درمان خوبی برای كمردردم با توجه به این شرح حال وجود دارد؟ با تشكر.

2 پـاسـخ

بازدید : 565 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران