یک سال و هفت ماه
آقــا

شروع واکسیناسیون با تاخیر؟

با سلام،
فرزند پسر بنده یک سال و هفت ماه پیش متولد شد، در بدو تولد عفونت مجرای ادراری تشخیص داده شد و تشخیص دکتر او بر این بود که روند شروع واکسیناسیون با تاخیر انجام شود. در این یک سال و هفت ماه پسرم آزمایش های متععد خون و ادرار داد حالا پس از گذشت این مدت دکترها اجازه شروع واکسیناسیون را صادر کردند البته پس از آزمایش مانتو. میخواستم بدونم آیا الان واکسیناسیون رو از ابتدا باید شروع کرد، آیا اجازه واکسیناسیون هست ؟ روند واکسیناسیون چگونه است با اسن اوصاف؟
* در روسیه زندگی می کنم و تصمیم تاخیر در روند واکسیناسیون طبق نظر پزشکان روس انجام شده است.
* هیچ واکسن تابحال تزریق نشده است.

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني اطفال و کودکان در تهران