ادامه اورژانسی کرونا؟

ممنونم از جوابتون دعای خیرمون بدرقه زندگیتون و سلامتیتون ، چشم حتما 48 ساعت اینده ازمایش مجدد تکرار میکنم میفرستم خدمتتون، فقط اقای دکتر من عذر میخوام دوباره سوال میپرسم خیلی نگران حال مادرم هستم، از نظر شما دلیل این افت Wbc مصرف 2عدد در 2روز از قرص هیدروکسی کلروکین میتونه باشه؟

(«متن پیام قبلی جهت یاداوری:

سلام ، اقای دکتر مادرم 3 روز بدن دارد،روز 30بهمن ازمایش خون داد برای چکاپ Wbc=4 بود، دیروز ازمایش خون دادن برای تست کرونا تعداد wbc =2.8 بود و دکتر گفتن که بیاد عکس از ریه ها بگیره، البته 2روز است که بطور خودسرانه قرص هیدروکسی‌کلروکین مصرف کردن و در دوره عادت ماهانه هستن! بعد از اینکه اینو به دکترش گفتم گفتن که پس اون قرص توی نتیجه ازمایش تاثیر داشته باید دوباره ازمایش خون بدن،من الان نمیدونم چکار کنم!بدن درد داشتن ولی تب نداشت اصلا ،ولی کمی سرفه و‌تنگی نفس داشتن 2روز اول اما الان هیچکدام از علایم‌ندارن! به نظر شما دلیل این افت wbc چیه؟ امکانش هست بخاطر درگیر شدن ریه ها انقدر افت تعداد wbc داشته باشن؟ من میترسم سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده برای عکس از ریه به محیط الوده بیمارستان ببرمشون. شما راهنمایی کنید خواهش میکنم»)

1 پـاسـخ

  • سلام
    بعيد ميدونم مربوط به دارو باشه احتمالا مربوط به آنفلو آنزا و يا سرماخوردگي باشه نگران نباشيد و فعلا صبر کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 161 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران