کمر درد شدید؟

من مدتها است که کمر درد شدید دارم.الان هم خیلی زیاد شده.دکتر رفتم با عکس وام ار ای چیزی نشون نداده..میخواستم ببینم با طب سوزنی امکان خوب شدن کامل داره یا نه؟؟دور تا دور کمرم درد نداره فقط ناحیه وسط کمرم تا پایین درد شدی داره.

1 پـاسـخ

  • سلام . موارد بسياري يافت مي شود که در راديوگرافي و ام آر آي ضايعه اي وجود ندارد ولي مريض درد دارد، و بر عکس ، ممکن است مواردي باشند که ام آر آي داراي ضايعات قابل توجه هست ولي مريض هيچگونه درد و شکايتي ندارد.
    در همه اين موارد مي توان با طب سوزني درد و ناراحتي را کنترل کرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 283 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران