۸ سال
۱۹کیلو
خانــم

آیا در بیماری ای بی وی بعد از بهبودی علائمش برای همیشه باقی می ماند؟

سلام لطفا پاسخگو باشین، پسرم 8 سالشه تقریبا یک ماه و چند روز پیش وقتی از مدرسه به خونه اومد تب کرد، بردمش دکتر و تشخیص بیماری ای بی وی رو داد بعد از 14 روز تبش قطع شد و پوست پوست شدن دستها و پاهاش تقریبا میشه گفت کاملا خوب شده اما چیزی که هنوز منو نگران میکنه اینه که بچم هنوز لوزه هاش متورم هست و موقع خواب نمیتونه از بینی نفس بکشه وباید از راه دهان نفس بکشه و صدای خوروپف زیادی داره آیا طبیعی هست یا مشکل محسوب میشه؟ من چکار باید کنم لطفا راهنمایی کنید

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني اطفال و کودکان در تهران