۳۰
۶۲
خانــم

افکار منفی و آزاردهنده؟

سلام، من آدم شادو مثبتی هستم و خداروشکر زندگی خوبی دارم ولی گاهی اوقات افکار منفی سراغم میاد به خصوص شبها، استرس دارم کسی را از دست بدم یا اتفاقی برای کسی از عزیزانم بیفته و وقتی این فکرا سراغم میاد استرس و تپش قلب میگیرم حس بدی میگیرم، سعی میکنم این افکار رو رها کنم و با افکار مثبت جایگزین کنم ولی باز هم سراغم میاد و حالم بد میشه، لطفا راهنماییم کنید.

5 پـاسـخ

  • درود آرتميس عزيز
    شرايط پيش آمده حتما بايد بررسي و ارزيابي شود.تا دلايل اين امر و راه درمان صحيح مشخص شوند.
    توصيه به شما روان درمان نوروفيدبک(درمان بدون دارو) هست.چرا که خط مقدم درمان استرس و اضطراب هست.
    همکاران بنده مي توانند شما را راهنمايي کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام شما که آدم شاد و مثبتي هستيد پس ميدونيد که بايد قدر لحظات رو دونست و در حال زندگي کرد اگر در هر لحظه که توش هستيد قدر بدونيد و با تمام وجود در آن لحظه حضور داشته باشيد وقتي آن لحظات گذشت افسوس نميخوريد که چه زود دير شد و چه حيف که گذشت .بنابراين لحظاتي که کنار والدين و عزيزانتون هستيد قدر بدونيد و سعي کنيد هر کاري که براي خوشحال کردنشون از دستتون بر مياد دريغ نکنيد .و بدونيد که زندگي هديه اي هست که به ما داده شده و همه ما در اين دنيا موقتيم پس بايد بهترين خودمون رو زندگي کنيم .شما بايد روي خودتون کار کنيد و با کمک يک مشاور و روانشناس ديدگاهتون نسبت به مرگ را تغيير دهيد چون مرگ مساوي نابودي و نيستي نخواهد بود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 171 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران