۳۷
۶۹
خانــم

خیانت همسر؟

بعد از چند بار بررسی گوشی همسرم متوجه خیانت ایشون شدم خودشون قسم می خورن که در حد چت بوده ولی برای من تحمل همونشم خیلی سخته ، ( البته با خیلی ها در ارتباط بوده )الان به محض اینکه از خونه بیرون میره تپش قلب می گیرم احساس می کنم قفسه سینه ام می خواد از جاش کنده بشه خیلی وابسته به ایشونم نمی دونم از دوست داشتن زیاده یا فقط وابستگی فقط می خوام بدونم چطوری می تونم کمی آرامش داشته باشم ؟ خودم شاغلم حتی تو سرکار هم بیشتر حواسم به ایشونه

1 پـاسـخ

  • سلام،با توجه به نوع مشکلتون نياز به تشکيل جلسات مشاوره و روانشناختي هست.جهت بررسي دقيق تر وقت مشاوره رزرو کنين و حضوري تشريف بيارين. اگر همسرتون همکاري نداشتن که بيان مشکلي نداره خودتون جلسه اول فردي حضور داشته باشين. تلفن کلينيک جهت رزرو وقت مشاوره هر روز از ساعت 4 عصر تا 9 شب پاسخگو هستن. 44543470

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران