ترس از بیماری ؟

سلام آقای دکتر ببخشید من 18 سالمه و به شدت از بیماری (سرطان) میترسم این ترس از 4 سال پیش شروع شد و بعد از یکسال فروکش کرد تا موقعی ک امسال به کرونا مبتلا شدم بعد از اون دوباره شروع شد بسیار شدید تر به طوری ک من روزانه 13 ساعت درس میخوندم (امسال کنکور دارم) اما الان رسیده به 2 یا سه ساعت مثلا تازگیا یه چیزی رو روی بیضه ام احساس می‌کردم رفتم دکتر دکتر معاینه کرد چیزی حس نکرد و سونو نوشت سونو هم چیزی رو مشخص نکرد و همچی طبیعی بود ولی من هنوز اون توده رو میبینم میترسم سونو اشتباه کرده باشه و توده رو تشخیص نداده باشه نمیدونم چیکار کنم دارم کلافه میشم هر روز با استرس بیدار میشم شبم با استرس میخوابم روانشناس هم رفتم و دکتر داروی خواب آور میده خب کنکور دارم نمیتونم بخورم واقعا دارم عذاب میکشم ممنون میشم راهنمایی کنین

1 پـاسـخ

  • سلام محمد آقاي عزيز شما به علت استرس و اضطراب حل نشده به نشانه هاي جسماني خودتون حساس شديد. بهتر هست که اينو بدونيد تفکرات و احساسات شما با واقعيت بيروني که همون آزمايشات و نظرات پزشکان هست منطبق نيست و شما داريد به واسطه ذهنيات اشتباه از واقعيت فاصله مي گيريد. اگر نتونيد به اضطراب خودتون غلبه کنيد حتي از ترس مرگ ممکنه از خيابان هم رد نشويد!!!! بهتره در صورت تداوم اين احساس از متخصص روانشناس بيشتر کمک بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران