علائم کرونا؟

سلام خسته نباشید، پس از یکسری علائم آلرژی و آبریزش که گاهاً دارم اوایل اسفند گوشم کیپ شد (شبیه وقتی مسافرت و ارتفاع میریم) و چند روزی حل نشد تا با آنتی بیوتیک رفع شد. اما از ششم اسفند تا الان که 22 هست یک تب منقطع دارم که هی میاد و میره و تموم نمیشه. سرفه هم در حد ساعتی یکی دوبار و بیشتر نشده. آیا این 16 روز تب بخاطر ادامه عفونت داخلی گوش هست یا کروناست؟ علائم تنگی نفس و کلا تنفسی ندارم. ممنون.

1 پـاسـخ

  • سلام
    هيچ کدام به نظر من بيشتر استرس و اظطرابه نگران نباشيد، در منزل بمانيد نکات بهداشتي رو رعايت کنيد استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد و با من در تماس باشيد. علايم کرونا نداريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران