۵۱
۷۹
آقــا

رفتارهای پرخطر در دختران جوان ؟

با سلام من دخترم از سن 13 تا 14 سالگی تا الان که 19 سال دارد و دانشجو است دارای رفتارهای پرخطر بوده که با تذکر دادن های مداوم و هر چند وقت یک بار تاثیری نداشته است و در حال حاضر دچار اضطراب و پریشانی شده ام که مبادا باعث آبرو ریزی شده و حیثیت خانوادگی دچار لطمه شود و آسیب جدی ببیند .
ضمنا همسر بنده حدود یک سال است که بدلیل بیماری سرطان فوت نموده است .
لطفا راهنمایی بفرمائید . با تشکر

2 پـاسـخ

  • با سلام
    توصيه ميکنم همزمان به روانپزشک مراجعه نماييد تا شرح حال کاملتري اخذ و درمان مناسب صورت گيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام. پيشنهاد ميکنم در يک فضاي آرام با ايشان صحبت کنيد و بگين که نگران او هستيد . از او بخواهيد که به اتفاق هم به يک درمانگر( روانپزشک يا روانشناس) مراجعه کنيد. در صورت عدم تمايل ايشان، به تنهايي مراجعه کنيد تا از بروز احتمالي اختلالاتي مثل اختلال اضطراب در خودتان پيشگيزي کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(1)
بازدید : 492 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران