حس کردن دائم ضربان در سر چه علتی دارد؟! ؟

سلام من دائم نبض سرمو حس میکنم. من حدود سه چهار ماهه که به خاطر میگرنم تحت درمانم و دارم قرص میخورم و سردرد و سرگیجم خیلی خوب شده تو جواب سیتیمم همه چی خوب بوده و آزمایش خونمم مشکلی نداشته اما همش وقتی سردرد ندارم هم باز هم مدام نبض سرمو حس میکنم به همین علت خوابیدن هم خیلی برام سخت شده یا فعالیت های خیلی کم و سبکی هم انجام میدم به شدت انگار قلبم تو سرم میتپه !!! و این که مدام حسش میکنم خیلی منو اذیت میکنه
میخواستم ببینم این تپش ممکنه مربوط به چه چیزهای دیگه ای بشه؟!

بازدید : 188 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران