دیسک خفیف کمر دارم، باید لاغر شوم؟

درود بی پایان خدمت دکتر عاتکه موسوی
بنده تازه متوجه دیسک کمر شده ام، به توصیه پزشک حتما باید تحت نظر پزشک تغذیه باشم و وزن کم کنم ، قصد بارداری دارم می خوام بدونم با وجود دسیکب حتی اگر لاغر کنم بارداری برایم خطرناک است یا نه؟با سپاس فراوان از شما

1 پـاسـخ

  • سلام و روز به خير خدمت شما پوزش به علت تاخير در پاسخگويي اگر وزن کم کنيد بسيار به کاهش فشار وارد شده بر ديسک هاي شما موثر است ولي توصيه مي کنم حتما ورزش هاي مربوط به کمر را از پزشک خود درخواست کنيد و با مصرف پروتيين به تقويت عضلات کمر کمک کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران