۳۳
۶۸
آقــا

چندساله مشکل اعصاب وروان استرس و اضطراب دارم لرزش معده دارم؟؟

مشکل اعصلی من ک خیلی آزارم میده و زمین رو چنگ میزنم و هر شب دور خودم میپیچم و میخوام خفه بشم و فشار ب سر وصورتم میاد وفقط میگم خدا مرگ.ولکنت زبان خیلی شدید ،ترس و استرس،تپش قلب،لرزش معده ،سرگیجه وضعف شدید ،بی اشتهایی ،سر وصدای شکم کاهش وزن شدید واحساس ویز ویز در سرم و سیر شدن از این دنیا و روحیه ای بسیار خراب و بی حوصلگی دارم‌..حقیقتا سه سال مشکل خانوادگی داریم سر ارث ومیراث وتواین مدتم قرص الپرزولا نیم روزی 4 عدد استفاده میکنم.والان فقط دست بوس شما هستم فقط نجاتم بدید ب خاطر زن و بچم گرچه خانمم از خودم بدتر.من شغلم راننده اتوبوسه کمکم کنید ب خاطر امام رضا

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران