کرونا دارم یا نه؟

سلام.خسته نباشید
آقای دکتر من 3روزه سرماخوردگی گرفتم ازبینی و چشمام خیلی آب میاد خیلی گیجم همش خوابم میاد 2روزم هست ب زور نفس میکشم وقتی میخوابم اصلا نمیتونم کامل نفس بکشم.دیابت دارم و انسولین مصرف میکنم خیلی بازوهامم درد میکنه

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من هم علايم سرما خوردگي معمولي است نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. آنتي بيوتيک مصرف نکنيد. نکات بهداشتي رو به دقت رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. قرص سرماخوردگي کوريزان از داروخانه تهيه کنيد و هر 8 ساعت يکي مصرف کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 159 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران