۱۹
خانــم

افسردگی و دوری از اجتماع و استرس شدید در حد لرزش اندام و سرخ شدن و لرزیدن صدا و تپش قلب؟

سلام وقت بخیر
میدونم طولانیه ببخشید ولی
حالم خوب نیس جواب بدین لطفا
راستش من خیلی ادم استرسی هستم و وقتی استرس میگیرم بدنم شروع به لرزش میکنه ضربان قلبم بالا میره و سرخ میشم البته این علائم توی شرایطی ک برای بقیه عادیه رخ میده مثلا موقع حرف زدن توی جمع یا اینکه بخام توی جمع کاری رو انجام بدم دچار این مشکل میشم الان 3 ساله که بجای حل این مشکل سعی کردم از جمع فاصله بگیرم مدرسه ها ک تعطیل بود و از طرفی توی هیچ مهمانی هم شرکت نکردم حالا نه تنها مشکل حل نشد بلکه حس میکنم افسردگی هم گرفتم اصلا دلم نمیخاد بیرون برم یا با کسی حرف بزنم بقیه ازم ایراد میگیرن ک چرا وقتی تو جمعی اصلا حرف نمیزنی بهم میگن لالی، عقبمانده ای و از اینجور حرفا ک بیشتر عذابم میده. اصلا اعتماد به نفس ندارم و حس میکنم بی ارزشم از این شرایط خستم دلم میخاد راحت مث بقیه حرفامو بزنم من حتی با خانوادمم نمیتوتم ارتباط درستی بگیرم طوری ک اونا اصلا درمورد استرسای شدید من هیچی نمیدونن!نمیتونم حضوری پیش مشاور برم خواهشا کمکم کنید یه راهی بدید ک مشکلمو حل کنم بدون اینکه خانوادم بفهمن دلم نمیخاد چیزی بدونن
مثلا کتابی ک بشه بخونم یا اینکه مشاور تلفنی ک بشه باهاش بعضی وقتا ک خانوادم نیستن حرف بزنم چون میدونن من کسیو ندارم ک باهاش تلفنی حرف بزنم (هیچ دوستی ندارم بخاطر سختگیری های خانوادم متاسفانه)

5 پـاسـخ

بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران