کاهش استرس و اظطراب ؟

سلام و عرض ادب احتراما " بنده بابک پدرام هستم 47 ساله آدم پر استرسی هستم کوچکترین موردی بنده را دچار استرس میکند و اضطراب نیز به این مورد اضافه شده است خیلی سعی میکنم که این مورد را برطرف کنم واز خودم دور کنم ولی نمیشه همچنین این استرس و اضطراب شدید باعث انواع بیماری ها در بنده میشود که هیچ
در مانی برایش وجود ندارد الان چند وقته که باعث فشار شدید ودرد قفسه سینه و درد قلب و بی حسی در اندام از جمله دست و پا میشوم که به دکتر قلب و دکتر ریه مراجعه کردم انواع آزمایش ها را انجام دادم عکس برداری ها حتی اسکن هسته ایی از قلب و اسکن ریه انجام شده هیچ کدام موردی نداشته و همه نظرشان برا مشکلات عصبی میباشد خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید برای آرامش بیشتر و رهایی از این همه درد که با هیچ دارویی بهتر نمی شود از چه قرص آرامش بخشی و دارویی استفاده کنم تا مشکلات بنده کمتر شود و یا راهکاری برای کاهش استرس و اضطراب . باتشکر و احترام

1 پـاسـخ

  • سلام . بيماريهاي اعصاب و روان نتيجه اختلالاتي در عملکرد مغز هستندو بر ساير بخشهاي بدن هم اثر منفي ميگذارند. بدون درمان مشکل اعصاب وروان،با تلاش درمان عوارضش بر ساير بخشهاي بدن کمکي به شما نميشود و باعث پيشرفت بيشتر مشکل اعصاب و روان ميشود چوون اين بيماريها خود بخودخوب نشده و بتدريج هم بدتر ميشوند. ارامبخش هم درمان نيست و مشابه مخدر موقتا ارام ميکند و بعد مدتي اثر خود را از دست خواهد داد . بنابراين يک پزشک معالج اعصاب وروان انتخاب کنيد تا طي دوره درمان تحت نظر ايشان تلفني يا حضوري ويزيت و درمان شويد.نيازست ويزيت شويد و تشخيص دقيق نوع بيماري شما مشخص شود. از خوددرماني بپرهيزيد.تجويز داروهاي اعصاب وروان در صلاحيت متخصص اعصاب وروان است که صدها بيماي اعصاب وروان و صدها داروي اعصاب را ميشناسد و ترکيب دارويي مناسب را طي دوره درمان براي شما تجويز و تنظيم خواهد کرد. لايو ذخيره شده تحت عنوان: چرا به روانپزشک مراجعه کنم را در ويديوهاي صفحه اينستاگرام من ببينيد تا پاسخ سوالات رايج در مورد بيماريهاي اعصاب وروان را بگيريد. ادرس صفحه:
    dr_roya_samadi

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 188 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران