۲۱
۵۳
آقــا

تشخیص بیماری کرونا ؟

سلام وقت بخیر آقای دکتر واقعیتش الان دو سه روزی هست سرفه خشک دارم همراه با تب میخواستم بدونم باید به دکتر مراجعه کنیم یا راه درمانی براش هست اگر هست ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    احتما کرونا ضعيفه. با اينحال در اين شرايط هر علايمي مي تونه مشکوک باشه از جمله تبي که طول بکشد. مي توانيد قرص سرماخوردگي مانند کوريزان استفاده کنيد. فعلا با حفظ آرامش خودتان صبر کنيد و 48 ساعت ديگه وضعيت را به من گزارش دهيد. نکات بهداشتي را هم به دقت رعايت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 152 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران