۳۳
۸۷
آقــا

سلام و خسته نباشید.همسرم 4 الی 5سالی میشه جوش های قرمز و ریز روی پوست دست هاش میزنه اوایل کل بدن رو گرفت یه مدتی خوب شد.باز زیاد شدن.خیلی خارش اور و سوزش داره.در حد کلافگی.پاهاشم زدن.چرکی هم نیستن.آیا قابل درمان هست؟

همسرم‌ 3 4 سالی میشه که پوستش جوش های قرمز و خارش دار و سوزنده میزنه روی دستاش . یه مدتی بهتر شده بود اما الان دیگه دارو هم اثر نداره براش و باز روی دستاش و پاهاش زده.ایا قابل درمان هست؟

بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران