۲۲
۹۲
خانــم

تب و لرز و استفراغ و بدن درد دارم؟

سلام دوروزه تب و لرز دارم دیرور دکتر رفتم سرم زدن بهم و چند تا امپول
امروز صبح با حالت تهوع بیدار شدم و هرچیزی ک خوردم بالا اوردم و خیلی اب بالا اوردم
از ترس بالا اوردن هیچی نمیخورم و تب ک میکنم اب خنک میخورم و میخوابم بعد چند ساعت با حالت تهوع شدید و فقط اب بالا میارم و حس بالا اومدن روده رو دارم
پشت ساق های پام به شدت گرفته و دردی داره ک راه رفتن و نشستن اذیتش میکنه قبلا رگام تو خواب میگرفت. ولی الان از روزی ک مریض شدم جفتش مثل سنگ شده تپش قلبم دیروز داشتم

بازدید : 183 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران