۲۰
۴۳
خانــم

مشورت در جهت خرید قرص مکمل؟

سلام،من حدود 3 ماه پیش دچار استرس و اضطراب مزمن شدم،سو تغذیه گرفتم و الان ریزیش مو شدید دارم
خواستم قرص مکمل تهیه کنم و بین دو گزینه موندم(اپتی وومن و یونی زینک)
در این چند ماه گذشته سرگیجه ،سر درد،افت فشار ،بی حالی شدید داشتم که با خوردن غذا و اصلاح وعده های غذایی کمتر شد،و الان قرص fat face و ففول رو هم مصرف می کنم. ممنون می شم راهنمایی کنید از بین دو قرصی که گفتم کدوم رو تهیه کنم و در چه صورت منع مصرف کنم🙏🏻

1 پـاسـخ

  • دوست عزيز سلام و وقت بخير
    براي تجويز مکمل بايد تمام شرايط مراجعه اعم از سن و قد و وزن و داروهاي مصرفي و اگر بيماري داريد، همه اين موارد چک شود و حتي اگر تمرين و ورزشي انجام ميدين، تمام اين موارد مهمه. در نتيجه براي اينکه بتونيم درست راهنمايي تون کنيم که نتيجه دلخواه بگيريد، ممنون ميشم با شماره زير تماس بگيريد که راهنمايي تون کنيم:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران