۲۱
۷۵
خانــم

کرونا ویروس ؟ ؟

سلام با عرض خسته نباشید. خدمت شما دکتر عزیز.من چند وقتیه احساس لرز در شانه، درد قفسه سینه، گلودرد، بدن درد، وقتی سرفه میکنم. احساس تنگی نفس دارم، احساس بی حالی خستگی دارم. ممنونم ازتون آقای دکتر که جواب قبلا منو دادید.تقدیر تشکر میکنم از اینکه در کنار ما هستید.جواب سوالای همه رو میدید خیلی ممنونم ازتون. با آرزوی سلامتی خوشبختی برای شما.

1 پـاسـخ

  • سلام و درود بر شما هم وطن گرامي
    سپاس فراوان از شما، خوشحالم که بهتريد و با آرزوي روزهاي بهتر براي ايران عزيز.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 132 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران