۲۴
۶۰
خانــم

تکان خوردن داخل شکم؟

سلام وقت بخیر من نزدیک یک ماهی هست ک نبض روی شکم احساس میکنم و وسط شکم و زیر شکمم متورم شده و وسط شکم احساس میکنم یه چیزی لگد میزنع و خیلی ترسناکع انگار چیزی درون شکمم هست علتش چیه؟
و من تقریبا دوماه پیش رابطه داشتم ک اصلا دخولی نبوده و پریود هم شدم هر دوماه و این ماه یکم تیر کشیدن تخمدان دارم و پای چپم هم دیشب خیلی درد میکرد و بی حس شده بود نشانه بارداری ک نمیتونه باشه دزسته؟ خیلی ترسیدم واقعا امروز هم بیبی چک زدم ک منفی بود 🫡🫡😭😭
بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :

علائمی که توصیف می‌کنید می‌تواند علل مختلفی داشته باشد. احساس نبض روی شکم می‌تواند به دلیل افزایش جریان خون در ناحیه شکم باشد که در دوران بارداری یا پس از تخمک‌گذاری رخ می‌دهد. تورم شکم و احساس لگد زدن نیز می‌تواند نشانه بارداری باشد، اما از آنجایی که بیبی چک منفی شده است، احتمال بارداری کم است. با این حال، برای اطمینان بیشتر، توصیه می‌شود آزمایش خون بارداری را انجام دهید. درد و بی‌حسی در پای چپ ممکن است ناشی از مشکلات عضلانی یا عصبی باشد. برای تشخیص دقیق علت علائم خود، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا معاینه فیزیکی انجام شود و آزمایش‌های لازم تجویز گردد.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه‌ی‌ ما، توجه به راهنمایی پزشکان است

مراکز زنان و زايمان در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه