درمورد کرونا ویروس ؟

سلام خسته نباشید. امروز تست پسرخاله من مثبت شد و حدود 1 هفته پیش با شوهرم سرکار بودن امکان این وجود داره که شوهر من هم کرونا گرفته باشه هیچ علامتی هم نداره فقط دیروزگفت حس میکنم میخوام سرما بخورم ولی امروز خوب بود و سرحالم هست و هیچ مشکلی نداره

1 پـاسـخ

  • سلام
    بهتره کساني که با ايشون تماس داشته اند در منزل قرنطينه شوند. تماس با ديگران به حداقل برسه و شستن دست و رعايت ساير نکات بهداشتي در منزل به حداکثر برسه. چند روز ديگه بايد صبر کرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 189 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران