۸۵
۵۸
خانــم

استرس و دلهره در سن بالا .؟

سلام اقای دکتر .مادر من 85 سالشه ، چند ماهی هست که گاه گاهی میگن نمیفهمم چکارم میشه ، بشدت استرس دارن، همش نگران بچه ها هستن، نگرانیهای بیخودی😊 به علت کهولت سن نمیتونیم ببریمش دکتر، الان یک هفته هست که سرما خوردن ، کپسول داتی سین. قرص ناپروکسن 500، شربت برم هگزین، مصرف میکنن ، ببخشید میخواستم ببینم اگر روزی یه دونه قرص پرانول بهشون بدیم مشکلی پیش نمیاد؟

1 پـاسـخ

  • با سلام معمولا مصرف داروي پروپرانولول يك عدد در روز موردي ندارد البته در صورت داشتن سابقه آسم و مشكلات تنفسي نباشيد اين دارو را مصرف نمود، ولي جهت درمان اضطراب بهتر است با روانپزشك مشورت نماييد كه مي تواند به صورت تلفني نيز انجام گردد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران