۴۸
۶۳
خانــم

سوزن هراسی؟

سلام خانم دکتر عزیز
خانمی هستم 48 ساله دارای یک فرزند.
از کودکی تا حال بشدت از تزریق و آزمایش وحشت دارم. بحدی که هیچوقت برای واکسن و چکاپ غیر از دوران بارداری مراجعه نکردم. همیشه در حال فرار از این شرایط هستم. و زمانی که ناچار باشم چند روز دچار اضطراب شدید در حد تب خال های زیاد و گرفتگی در قفسه سینه میشوم.راه حلی برای این مسئله پیشنهاد میکنید؟

3 پـاسـخ

  • با سلام، بله شما مبتلا به فوبيا خون و جراحت هستيد، اين مشکل به درمان دارويي بعلاوه چند جلسه رواندرماني بخوبي پاسخ مي دهد.حتما به روانپزشک مراجعه فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
  • سلام. شما مبتلا به يکنوع فوبياي اختصاصي هستيد( سوزن هراسي يا ترس از آمپول)
    درمان اصلي اين اختلال رواندرماني شناختي رفتاري است که در طي جلسات متوالي به شناخت ترسها و گاها علت آن پرداخته ميشود و بتدريج با انجام يکسري تمرينها از حساسيت و ترس شما کاسته ميشود.
    لذا پاسخ شما "بله" است. اين اختلال قابل درمان است. براي جلسات رواندرماني به يک روانشناس يا روانپزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 308 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران