بیماری سارکوییدوز؟

با سلام و احترام

همسر بنده تقریبا 5 سال پیش دچار بیماری سارکوییدوز شد و به ریه ایشون آسیب وارد شد.
مدتی قرص کورتون مصرف کرد و خداروشکر خوب شد. در حال حاضر 4 سال هستش که دیگه قرص مصرف نمیکنه.
برای بارداری به دکتر مراجعه کرده بهش گفتن به دلیل اینکه بدنت التهاب داره و بارداری هم باعث التهاب میشه برای سلامتی خودت باردار نباید بشی.
میخواستم سوال کنم ببینم آیا واقعا این مورد درست هستش؟ آیا با دارو امکان جلوگیری از این مورد نیست؟
ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران