۳۲
۶۲
خانــم

وسواس به نجاست؟

سلام وقت بخیر من دچار وسواس به نجاست شدم چند سالی هست اوایل فقط مشکلم برای دستشویی ویا حمام رفتن بود ولی از فروردین ماه که یک سقط داشتم حالم خیلی بد شده واصلا نمیتونم تنها باشم چون همش حس میکنم همه چیز نجسه وباید از یکی سوال کنم که دست به این زدم یا نه یا بادوربین از کارام فیلم بگیرم خلاصه خیلی اذیت میشم میخواستم ببینم راهی درمانی برای من هست؟

1 پـاسـخ

  • درود به نظرم داشتن اطلاعات درست و پذيرش اون اولين قدم براي درمان هست، يعني اينکه پذيرفتنش يکم سخته که شما تو اين سن يهو وسواس شدين! بهتر هست بگيم بوده، از سنين پايينتر، ولي با شدت کم، بعد اون اتفاق، تشديد شده راجع به وسواس بايد بگم که درمان چندوجهي داره که نياز به همراهي خود بيمار هست معمولا با درمان لورتا شروع ميکنم و از جلسات چهارم يا پنجم، مشاوره با روانشناس هم اضافه ميشه، بعد از ده جلسه درماني لورتا، اگه بهبود مشاهده شد، ادامه ميديم تا بهبود کامل حاصل شه ان‌شاءالله. در کل بيماران وسواسي اگه همکاري کنن، واقعا نتايج خوبي حاصل ميشه همايون و تندرست باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران