٣٥
٦٠
خانــم

خیانت همسر ؟

با سلام و خسته نباشید
متاسفانه برادر بنده به همسرش خیانت كرده و در ایران ساكن نیستن. من طی صحبتهایی كه با زن داداشم دارم خیلی تشویقشون میكنم كه با یك روانشناس صحبت كنند ولی فعلا شرایطش رو ندارند. زن داداشم اصرار داره با اون خانم صحبت كنه و میگه فقط در این صورت آروم میشه! به نظرتون این كار درسته؟ چون من واقعا نمیخوام به غلط راهنمایی كنم. ممنون میشم از پاسختون

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب صحبت با اون خانم بدون سناريو و هدف مطمنا ايشون را بيشتر اذيت خواهد کرد مطمنا خلاهايي در روابط آنها وجود داشته که برادر شما راه اشتباهي را براي رفعش انتخاب کرده جبران اين خيانت چه از برادرنون و يا از اون خانوم نياز به بررسي نقاط ضعف زن دادش شما و مشکلات بين آنها داره لذا توصيه ميکنم قبل از هر اقدامي در خصوص اون خانم يا حتي برادرتون حتما مشاوره تخصصي بگيرند در صورت نياز براي صحبت و مشاوره تخصصي در واتساپ پيام بدين تا در خدمتتون باشيم موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران