۳۵
۸۲
خانــم

تغذیه ورژیم ؟

سلام‌من 35 سالمه خانم هستم ...من مشکلی که دارم اینه که حدود 30 کیلو اضافه وزن دارم تصمیم به رژیم گرفتن دارم ولی من هروقت صبحانه میخورم اونروز رو خیلی اشتهای زیادی پیدا میکنم که اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم ولی وقتی روزهایی که صبحانه نمیخورم .....اشتهام کنترل شده میشه ومیتونم رژیم رو ادامه بدم حالا من موندم چه کنم صبحانه بخورم یا نه کمکم کنید ممندن

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب
    داشتن رژيم غذايي درست و مناسب براي هر فرد به صورت اختصاصي و با توجه به تمامي شرايطتش، ميتونه بيشترين کمک رو بهتون کنه که شما با توجه به عادت ها و پاسخ بدنتون بتونين يه رژيم غذايي درست رو بگيرين و در کنارش اگر لازم بود از مکمل براي کم شدن اشتها استفاده بشه.
    در نتيجه اينکه چه رژيمي براي چه کسي مناسبه کاملا برميگرده به شرايط شما و تشخيص متخصص تون.
    خوشحال ميشيم که بتونيم بيشتر راهنمايي تون کنيم . براي دريافت مشاوره تخصصي تر ميتونين با شماره زير تماس بگيريد:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران