عوارض کرونا ؟

سلام خسته نباشید .
من 23 سالمه و دو ماه پیش کرونا گرفتم ، خودِ کرونا اینقد اذیتم نکرد که عوارضش کرد !
هر چی دکتر میرم بی فایده س کسی نمیدونه چمه هر دکتری میرم یه مشت دارو آمپول و پماد و قرص میده که هیچ تاثیری ندارن ...
اول که گردن و شونه م درد گرف الان این درد تو گردن و یه قسمتی از مغزمه که الانم نفهمیدن چمه نوبت ام آر آی م واسه دو ماه دیگه بهم دادن احتمالا بمیرم تا اون موقع ، دو ماهه پریود نشدم تست دادم منفی بوده ، هر چهار روز یه بارم با عرض معذرت ، یه حالتی مثه مسموم شدنو دارم ، گلاب ب روتون شرمنده ، اسهال و آروغ گوگردی دارم و تا 17 یا 18 ساعت اینطوری میشم بدون اینکه چیزی بخورم که باعث مسمومیت بشه ، استانمون دکترای خوبی نداره ، تا الان پنج دکتر رفتم همشون یه مشت دارو میدن که حتی دردمم کم نمیکنن واقعا نمیدونم چیکار کنم میشه کمکم کنین لطفا و اینم اضافه کنم که کرونایی که گرفتم دستکاه گوارشمو درگیر کرده بود ....🌷 با تشکر 🌷

1 پـاسـخ

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران