۳۰
۹۰
آقــا

چند ماهی هست که با خانومم بر به مشکل خوردم جدا زندگی میکنیم میخواستم با پزشک روان پزشک حرف بزنم ایا پاسخ کد هست؟

به دلیل اینکه خاله بنده به خانومم تهمت دزدی زد با خانومم بر به مشکل خوردیم بنده بهش گفتم که خودم پیگیر میشم فردای اون روز بخواطر پسرم یه بحث هم بینمون پیش اومد که من خودش دادم شب که برگشتن خونه دیدم بدون اجازه و اطلاع گذاشته رفته دوتا بچمم باخودش برده
بعد چند روز رفتم بچهارو ازش گرفتم رفت واسه حضانت اقدام کرد منم بچهارو بردم خارج از کشور که نتونه کاری کنه الان نه واسه طلاق اقدام میکنه نه محریه باهاش حرف زدم میگه اشتباه کردم میخوام برگردم ولی وقتی میگم برگرد دیگه جواب نمیده تا یه مدت
واقعا دوسش دارم اونم منو دوست داره یک بار از هم طلاق گرفتیم تو سن 19 سالگی ولی باز رجوع کرد باهم زندگی کردیم خونوادش خیلی دخالت میکنن باعث جدایمونم هم الان هم اون موقع دخالت و مشاوره خانوادشه
الان من یه دختر 2 ساله دارم و یه پسر4 ساله
سوال... دوری همسرم خیلی منو ازیت میکنه
این که الان کجاس چیکار میکنه ایا کسی تو زندگیش اومده یا نه واز این قبیل سوالات داره دیوانم میکنه در حدی که رو رفتار و برخوردم با بچهام خیلی تاثیر گزاشته اونا هم تو فشارن راهنماییم کنید ممنون میشم
با تشکر از زحماتتون

5 پـاسـخ

بازدید : 319 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران