۴۲
۷۱
خانــم

پریود طولانی وعکس ؟

سلام من 42سالمه هستم چندماهه اقدام به بارداری کردم موفق نشدم قرصهای تخمک گذاری داد الان سونو کردم کیست 55 میلی متر دارم این ماه با تاخیر پریود شدم وپریودم طولانی شده ماه قبل گفتم عکس رنگی بنویسه که چون نزدیکی داشتم عکس نگرفتن دوشنبه 17 بهمن نوبت عکس دارم میشه با داشتن کیست وخوردن مفنامیک اسید که خونریزی را قطع کنم وعکس بگیرم ( ذخیره تخمدان متوسط، آزمایشات سالم فقط این ماه به خاطر کیست پریودم طولانی شده الان 10 روزه پریودم همیشه مرتب وسه چهار روز بوده)
یه بچه 4 ساله دارم .

پارسال یه بارداری داشتم تو هفته 12 خودش توشکم مرد با اینکه غربالگریهاش سالم بود .

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران