اضافه کردن قرص دیگر برای کنترل فشار خون؟

بنا به توصیه شما من قرص تریا مترن اچ را که حاوی هیدروکلرو تیازید میباشد که صح نصف وعصرنصف قرص از ان مصرف میکردم قطع کردم . البته این توصیه شما بعلت بالا بودن کراتینین و بی یو ان من بود.الان فقط نصف املوپرس صبح ویک قرص عصر میخورم ولی فشار خون ام 15 روی 9 میباشد
ایا صلاح میدانید نصف قرص والساتران صبح ها همراه با نصف قرص املوپرس بخورم وعصر هم کما کان یک قرص املوپرس بخورم
نوبت ویزیت من اخر بهمن است لطفا رانمایی بفرماید ا تشکر اصغر پروانه

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص سرطان دستگاه ادراري و تناسلي (اروانکولوژي) در تهران