Jalal
21
84
آقــا

علت لرزش دست درحالي که نوار مغز و نوار عضله سالم است؟

سلام وقت بخير.
21 سالمه. قد 184 و 84 کيلو وزن. مدتيه دستام ميلرزن. از 19 سالگي شروع شده و گاهي لرزش برميگرده و گاهي هم لرزش ندارم کلا. به عبارتي در اکثر مواقع لرزش ندارم.
دکتر اعصاب رفتم و گفت که نوار اعصاب و عضلات دستم سالمه و اين لرزش ارثيه و براي خودش خوب ميشه. الان بعد دو سه سال هنوز همونجوري گاهي لرزش دست مياد سراغم. اين داستانش چيه؟ ام اس و پارکينسونو اينا نگيره يهو منو جوان ناکام بشم.
اسم اين بيماري و ممکنه به من بگيد؟ درمان داره؟
با سپاس فراوان.
بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :

لرزش دست؛ نگرانی یا بیماری؟

لرزش دست می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله استرس، کمبود مواد مغذی یا حتی علل ارثی. نظر پزشک متخصص اعصاب و اطمینان از سلامت اعصابتان تا حد زیادی خیال شما را راحت می‌کند. با توجه به اینکه لرزش شما مداوم نیست و پزشک علت عصبی را رد کرده است، احتمالاً مشکل جدی نیست. با این حال، برای اطمینان بیشتر، می‌توانید نظر پزشک دیگری را نیز جویا شوید یا آزمایش‌های تکمیلی مانند بررسی سطح ویتامین‌ها و مواد معدنی را انجام دهید. نگرانی شما درباره ام‌اس و پارکینسون قابل درک است، اما این بیماری‌ها معمولا با علائم دیگری همراه هستند.


توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه‌ی‌ ما، توجه به راهنمایی پزشکان است

مراکز مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه