ندا پدرام
41
63
خانــم

بيمار سالمند با عللامت هاي مختلف؟

من مادر بزرگم 72 سالشه 23 ساله که چربي خون و قند خون داره و دارو ميخوره چندتا سکته خفيف قلبي و مغزي هم تا حالا داشته عمل قلب باز هم انجام داده يه چشمش هم نابيناست الان انقد بي جون شده تا سرويس بهداشتي هم به زور ميره
و بعضي وقتا خودشو کثيف ميکنه با واکر راه ميره و وقتي ميخواد راه بره خيلي نفس نفس ميزنه همش بايد يکي دستش بکيره بلندش کنه و ببردش جايي چند روز پيش چندبار استفراغ کرد و خيلي پهلوي سمت راستش درد ميکرد بردنش دکتر فشارش رو 23 بود روز بعديش هم فشارش بالا بود الان با دستگاه فشار خون فشارش ميگيرن اومده پايين فشارش تا فعلا که خوبه و دارو فشار و دارو اعصاب هم ميخوره و سه چهار سالي ميشه بعد از سکته هاي که بهش زده اصلا درست نميتونه حرف بزنه يا اصلا حرف نميزنه فقط اگه سوالي ازش بپرسي جواب ميده اونم با هزارتا لکنت زبان و بدبختي ولي دکتر گفته سنگ کليه داره و کليه هاش ضعيف شده يعني امکان داره که کم کم کليه هاش از کار بيفته و نارسايي کليه پيدا کنه؟ و چند روزي هم هست که بدون اينکه به جايي بخوره يا بيفته پاهاش خوني شده خيلي خوني هم شده دستاش هم همينطور يعني بنظرتون چه مشکلي داره خطرناک هست يا نه؟
بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :

وضعیت وخیم مادربزرگ و لزوم مراقبت فوری

مادربزرگتان به دلیل سن بالا و مشکلات متعدد قلبی، مغزی و کلیوی، وضعیت جسمی شکننده‌ای دارند. کاهش توانایی حرکتی، مشکل در تکلم، و خونریزی‌های ناگهانی پاها و دست‌ها نیازمند بررسی فوری پزشکی است. حتما با پزشک معالج در مورد خونریزی‌ها، درد پهلو و وضعیت کلی وی مشورت کنید و نتایج آزمایشات و بررسی‌های تکمیلی را پیگیری نمایید. بهتر است مراقبت‌های پزشکی در منزل یا در یک مرکز سالمندان متخصص در این زمینه در نظر گرفته شود.


توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه‌ی‌ ما، توجه به راهنمایی پزشکان است

مراکز داخلي در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه