وزنم پایین نمیاد؟

سلام من ی مدت رژیمم برنج ک اصلانمیخورم نون هم یکم ورزشم میکنم اما وزنم پایین ک نمیاد بالاهم میره یبوست هم هستم

1 پـاسـخ

  • سلام بر شما.يکي از عوارض شايع رژيم گرفتن خودسرانه و عدم مراجعه به مشاورين تغذيه همين توقف روند کاهش وزن مي باشد.متابوليسم بدن شما به شدت پايين آمده براي خارج شدن هر چه سريعتر از اين وضعيت و ادامه روند کاهش وزن با تعيين وقت قبلي به کلينيک تغذيه من يا ساير همکارانم مراجعه فرماييد.موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 270 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران